joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA joacă cu Becicherecul Mic în Cupa României! Ineul, la Sânmartin

  de Lucian Dănilă | 6 august 2014, 3:45 PM | Sport

  0

  La trei zile după ce vor reveni din cantonamentul din Austria, jucătorii echipei UTA Bătrâna Doamnă vor juca în Cupa României în compania celor de la Becicherecul Mic. Partida contează pentru turul al 3-lea, fază în care CS Ineu va juca în județul Bihor, cu echipa din Sânmartin.

  Nuova Mama Mia Becicherecul Mic este o grupare înființată în 2002, dar care are deja destul sezoane în eșalonul al treilea. În sezonul trecut a luptat pentru promovare cu FC Caransebeș, iar în această vară, Sorin Bălu, antrenorul formației, a plecat tocmai la Caransebeș. După plecare acestuia a fost instalat pe banca tehnică Petre Narcis.

  Mama Mia a învins în turul anterior formația ASU Poli Timișoara, într-un meci la capătul căruia brigada de arbitri din Arad a fost agrsată de fanii lui Poli. În acel meci, Narcis a folosit următorii jucători: Culda – Ștefanovici, Telescu (cpt.), Hecsko, Negruț – Doană, Zurbagiu, Luță, R. Zoran – Hodiș, Silaghi. Au mai intrat Tăbăcaru, Molcuț, Toma.

  uta 13

  UTA își continuă cantonamentul din Austria, iar în această seară, de la ora 18, susține un meci de pregătire împotriva formației Lanz Krone din liga a patra austriacă.

  Meciul dintre UTA și Mama Mia va avea loc miercuri, 13 augusta, de la ora 17.30, la Sânicolaul Mic.

  Ineul joacă la Sânmartin

  CS Ineu, calificată în această fază după ce a învins la „masa verde” pe FC UTA, va juca cu gruparea bihoreană Sânmartin. Ineul l-a transferat în aceste zile pe Dănuț Bilia, care a evoluat la gruparea ineuană și în turul campionatului trecut. A trecut apoi la Gloria, iar în această vară a început pregătirile cu FC Caransebeș, dar jucătorul nu a ajuns la o înțelegere cu nou promovata în liga secundă.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.