marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Ineul a câștigat la Motru!

  de Lucian Dănilă | 15 noiembrie 2014, 2:16 AM | Sport

  0

  Gruparea din Ineu și-a revenit cum nu se poate mai bine după înfrângerea drastică din meciul cu UTA și a câștigat pe terenul echipei Minerul Motru, echipă care se confruntă cu grave probleme financiare.

  Trupa lui Sculici nu are milă de nicio echipă care se confruntă cu probleme interne și, după victoria de la Mehedinți, acum a câștigat și la Motru. Gazdele au deschis scorul prin Trifu în minutul 26, dar după numai trei minute, în minutul 29, Bilia a adus egalarea după un „assist” al lui Filimon.

  Ineuanii au marcat golul victoriei prin Georgiu în primul minut al celei de-a doua jumătăți a meciului. Acesta a fructificat cu un lob mingea trimisă în careul gazdelor de Zdrențan. Gazdele au forțat egalarea, dar cei care au ratat ocaziile mai mari au fost tot elevii lui Sculici prin Bilia și Filimon.

  Astfel, CS Ineu a acumulat 9 puncte și obiectivul clubului, salvarea de la retrogradare, pare din ce în ce mai realizabil.

  Minerul Motru – CS Ineu 1-2 (1-1)

  Minerul Motru: Muja – Trașcă, Iclăzan, Nueleanu, Schinteie – Vrâncuț, Nikoloff, Stanciu (68 Cernica), Stoenac (62 Gruia) – Fărcășanu, Trifu.

  CS Ineu: Bak – Zdrențan, Wild, Tudoroiu, Talpaș – Tomuț, Bilia – Kocsis, Purece (46 Stănaia), Filimon (90+1 Șulumberchean) – Georgiu.

  Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Daniel Popa (Aiud) – Ionel Drula (Turnu Severin)

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.