sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  UTA joacă prima manșă a barajului cu Gloria Buzău în deplasare! „Mi-am dorit să jucăm returul acasă”

  de Lucian Dănilă | 22 mai 2023, 2:22 PM | Sport

  1

  S-a tras la sorți ordinea disputării meciurilor de baraj pentru menținerea sau promovarea în prima ligă. În cele două baraje din acest an este implicată și UTA, gruparea arădeană urmând a o întâlni pe Gloria Buzău.

  În celălalt baraj vor evolua FC Argeș și Dinamo București. Sorții au decis ca echipele din prima ligă să joace în deplasare manșa tur a celor două baraje. Astfel, UTA se va deplasa la Buzău, stadion pe care a mai evoluat și în toamnă, în Cupa României, atunci când a învins cu 3-1.

  „Eu nu vorbesc despre avantaje, dar mi-am dorit să jucăm returul acasă în faţa suporterilor noştri. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să obţinem menţinerea încă din prima manşă. Am mare încredere, probleme de lot nu am avut şi nu avem, am aproape tot lotul la dispoziţie. Pe Benga nu ne vom baza în meciul de la Buzău, dar sperăm să fie apt pentru retur. Nu e atât de gravă accidentarea pe cum ne lăsase prima impresie. Au mai fost jucători cu uşoare crampe din cauza efortului dar sunt ok, de mâine vor face toţi antrenament. Mai mult ca sigur vom avea parte de încă un joc tribunele pline la retur, aici e o plăcere să joci, îmi vine să mă reapuc de fotbal”, este declarația lui Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA, după tragerea la sorți a ordinii meciurilor de la baraj.

  „Șansele echipelor din Liga 2 sunt mai mici decât ale echipelor de anul trecut. A fost un play-off echilibrat. Ne vom bate. Nu vom da înapoi. Minune e un cuvânt pretențios dacă ne-am califica, dar ar fi o surpriză mare”, a spus Adrian Mihalcea, antrenorul echipei Gloria Buzău, antrenor care va fi suspendat la meciul tur al barajului.

  Datele și orele de disputare ale celor patru jocuri de la baraj vor fi comunicate ulterior.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Luciane…. Faceți ceva, toți ziariștii, probabil de la Buzău nu vor veni mai mult de 100 de fani. Clubul poate afla acest lucru. Să se vândă bilete și în sectorul tampon între galeria oaspete și cealaltă parte a peluzei! Faceți presiune pe clubul UTA să vândă și acolo bilete! Să pună mai multe rânduri de jandarmi, mitraliere, tancuri avioane, orice! Să fie stadionul arhiplin!

   Răspunde

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.