duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Încă una și se duc… Azi, în Liga a 2-a, Gloria Buzău s-a prezentat la meci, a intrat pe teren, dar gazdele nu au mai ajuns

  de - | 22 februarie 2020, 11:53 AM | Sport

  0

  Meciul Sportul Snagov – SCM Gloria Buzău, programat astăzi, de la ora 11:00, nu s-a disputat, după ce echipa gazdă nu s-a prezentat la jocul pe care trebuia să îl organizeze pe teren propriu, la stadionul Voinţa din Ghermăneşti, scrie liga2.prosport.ro.

  Brigada de arbitri şi formaţia buzoiană au pătruns pe gazon după 15 minute de aşteptare şi apoi s-a pus punct partidei. Gloria Buzău va câştiga la „masa verde”, cu 3-0, iar gazdele urmează să fie amendate şi în cazul unei a doua neprezentări să fie excluse din competiţie.

  Clubul din Snagov şi-a întrerupt activitatea pe 31 ianuarie, iar în acest moment nu mai are suficienţi jucători pentru a putea disputa un meci. Patronul Ovidiu Onosă, plecat între timp la Brăila, a refuzat să trimită hârtie către FRF că îşi retrage echipa din competiţie, iar federaţia a fost obligată să o programeze în campionat şi să delege observatori şi arbitri la joc. În aceste condiţii, adversara, SCM Gloria Buzău, a fost nevoită să facă deplasarea la meci, cu toate că ştia că Snagovul nu se va prezenta, însă trebuia să respecte regulamentul, scrie liga2.prosport.ro.

  Dacă nu se va prezenta la meciul următor cu Metaloglobus, Snagov va fi exclusă din campionat. Rezultatele obținute până acum vor fi menținute, urmând a pierde fiecare meci cu 3-0 până la finalul campionatului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.