sâmbãtã, 9 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  UTA începe cu același prim unsprezece ca la Pitești! Surprize la FCSB

  de Lucian Dănilă | 1 august 2021, 9:39 PM | Sport

  0

  Gyuszi Balint a decis să trimită în teren aceeași unsprezece jucători care cu care a început partida de la Pitești, câștigată de arădeni cu 1-0. Astfel, printre titulari îi revedem pe Dangubic și pe Antal, singurii din primul unsprezece care nu au fost titulari la meciul de debut cu Farul.

  La FCSB am văzut câteva surprize. Astfel, unul dintre jucătorii cei mai buni ai echipei bucureștene în acest început de sezon, Cordea, e pe banca de rezerve. Tot pe bancă sunt Vali Crețu, Florinel Coman, Olaru sau Radunovic.

  UTA vine după victoria de la Pitești și pe stadion vor asista peste 8.000 de suporteri. FCSB vine după victoria din campionat cu Universitatea Craiova, dar joi a fost eliminată din Conference League, după penalty-uri, de echipa Sakhtar Karagandî.

  Formații oficiale:

  UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Medjimorec, Shlyakov – Batha, Passaglia – Antal, Ubbink, Miculescu – Dangubic. Rezerve: Balauru – Baravykas, Tomozei, Bustea, Vorobjovas, Roger, Mar, Benga, Hora

  FCSB: Straton – Haruț, I. Cristea, A. Crețu, Șerban – Ov. Popescu, Oaidă – Moruțan, Fl. Tănase, Oct. Popescu – Dumiter. Rezerve: Târnovanu – V. Creţu, Coman, Stoica, Perianu, Olaru, Musi, Radunovic, Cordea

  Arbitri: Radu Petrescu – Mircea Grigoriu (ambii din București), Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Iulian Călin (Ștefănești).

  Observator FRF: Marian Salomir (Cluj-Napoca)

  Observator LPF: Octavian Goga (Brașov)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.