duminicã, 14 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  UTA se mută pe Cluj Arena la ultimul meci din exil! Acolo se va juca partida cu Universitatea Craiova

  de Lucian Dănilă | 12 decembrie 2023, 3:52 PM | Sport

  0

  Refacerea gazonului de pe „Francisc Neuman” a trimis-o pe UTA în exil. Bătrâna Doamnă s-a mutat la Oradea, iar meciurile cu Oțelul și cu Farul, ambele considerate a fi pe teren propriu, le-a jucat sau îl va juca – pe cel cu Farul – la Sibiu.

  Dar Sibiu și Oradea nu vor mai putea să o găzduiască pe echipa din Arad și la meciul cu Universitatea Craiova, meci care se va disputa miercuri 20 decembrie de la ora 17:30. Starea deplorabilă a gazonului de la Oradea și faptul că în aceiași etapă va juca și Hermannstadt pe teren propriu, face ca UTA să caute o altă locație.

  Astfel, UTA va disputa ultimul meci din exil la Cluj-Napoca. Deși se credea inițial că o va face pe terenul celor de la CFR, probabil din considerente financiare, în cele din urmă s-a ales ca arena care să găzduiască meciul cu Universitatea Craiova să fie „Cluj Arena”.

  Din luna ianuarie 2024, UTA va reveni pe arena „Francisc Neuman”, urmând ca primul joc acasă să fie cu Sepsi Sfântu Gheorghe în jurul datei de 29 ianuarie.

  Citește și:

  UTA l-a pierdut pe Luckassen pentru meciurile cu Farul și Universitatea Craiova

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.