marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA BD vrea pe arena Francisc Neumann deși e în proces de demolare!

  de Lucian Dănilă | 25 iunie 2014, 5:29 PM | Sport

  2

  Oficialii clubului UTA Bătrâna Doamnă iau în calcul varianta de a evolua tot pe arena Francisc Neumann, deși aceasta a intrat deja în procesul de demolare. Conducerea grupării arădene, proaspăt promovată în liga a treia, dorește să poarte discuții cu firma constrctoare a viitorului stadion pentru a vedea care sunt soluțiile în acest caz.

  UTA Bătrâna Doamnă ar putea evolua tot pe arena din Calea Aurel Vlaicu. Asta va depinde foarte mult despre modul în care vor lucra cei e la Tehnodomus la proiectul care vizează demolarea actualei construcții și construirea noii arene. Oficialii Bătrânei Doamne nu se arată deranjați de faptul că vor fi demolate peluzele. „Ne interesează mai mult ca vestiarele să fie funcționale, iar în ceea ce privește tribunele, la tribuna a 2-a și tribuna 1 oricum încap mai mulți spectatori decât pe arena Motorul”, spun cei din conducerea UTA BD.

  Un alt avantaj ar fi faptul că arena Francisc Neumann dispune de instalație de nocturnă, dar și suprafața de joc este una incomparabil mai bună decât cea de pe Motorul indiferent de starea vremii.

  Arena Motorul are nevoie de renovare

  Pentru omologarea arenei Motorul trebuie aduse unele îmbunătățiri. Ele trebuie făcute mai ales la nivelul vestiarelor, atât pentru echipe cât și pentru arbitri, dar trebuie și o cosmetizare și eventual chiar o mărire a tribunelor. „Dacă va fi un meci în care vor fi prezenți spectatori într-un număr așa de mare cum a fost la Lugoj nici nu vor avea loc pe arena Motorul în condițiile de acum”, spun oficialii Bătrânei Doamne.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.