sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  UTA se mută pe „Motorul”! „Va fi un stadion alb-roșu”

  de Lucian Dănilă | 4 iulie 2014, 2:48 PM | Sport

  1

  UTA va disputa toate meciurile de pe teren propriu pe arena „Motorul” din Aradul Nou. Deși se dorea să continue pe arena „Francisc Neumann”, stadion care chiar și fără peluze are o capacitate mai mare decât Motorul, și un gazon mai bun, Primăria s-a angajat că va pune la punct arena din Aradul Nou.

  „Vom juca pe arena Motorul până la data inaugurării noii arene Francisc Neumann. Nici nu am mai pus problema să jucăm pe stadionul UTA pentru că cei de la Primărie s-au angajat că până la data de 30 august vor pune la punct, din toate punctele de vedere, arena Motorul. Va fi un stadion alb-roșu, cu scaune albe și roșii. Va fi cosmetizată, vor fi refăcute vestiarele și se va lucra și la mărirea capacității”, spun cei din conducerea clubului UTA Bătrâna Doamnă.

  Arena Motorul a fost folosită și în sezoanele trecute atât de UTA II, cât și de UTA Bătrâna Doamnă. Echipa care a promovat în această vară în liga a treia își făcea antrenamentele pe gazonul arenei din Aradul Nou, tot aici susținând și meciurile amicale.

  motorul 1

  În trecut, arena a aparținut clubului AS Motorul, care era finanțat de fabrica Azoma, iar după dispariția grupării în Aradul Nou s-a mutat ACU. Fosta echipă ACU a evoluat în Aradul Nou în perioada 2007-2001, după demolarea stadionului Vagonul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.