Update UTA BD și Gloria joacă finala cupei la Lipova! Vezi când se joacă

  de Lucian Dănilă | 1 June 2014, 2:34 AM | Recomandările editorilor | Sport

  0

  Oficialii AJF Arad au luat decizia ca finala Cupei României, faza județeană, să se dispute pe stadionul din Lipova. Finala opune două dintre echipele cele mai bune din Liga a 4-a, UTA BD, câștigătoarea competiției și Gloria.

  Nu știm încă care a fost criteriul atunci când a fost aleasă locația, dar ceea ce știm este că cei de la Gloria au refuzat să evolueze pe arena Francisc Neumann pentru că este arena de „casă” a Bătrânei Doamne. Astfel, jocul se va disputa sâmbătă 7 iunie de la ora 17.00.

  În ultima etapă a Ligii a 4-a, UTA BD s-a impus la Zăbrani cu scorul de 5-0, iar Gloria a câștigat la Curtici, scor 1-0.

  Reamintim că UTA BD va juca barajul pentru promovarea în Liga a 3-a la data de 21 iunie, urmând ca luni sau marți să se afle și adversarul de la baraj.

   

  UPDATE:

  Oficialii cluburilor UTA BD și Gloria nu au purtat niciun fel de discuție vizavi de organizarea acestei finale. „Noi suntem echipa organizatoare, dar nu am discutat nimic cu cei de la UTA BD. Din start, era evident, că nu este bine pentru noi să se joace pe stadionul Francisc Neumann, acesta fiind locul unde a evoluat tot anul adversara noastră. Au mai fost apoi două propuneri: cei de la UTA BD au vrut pe Motorul, noi la Sânicolaul Mic, fiind un teren foarte bun. La Motorul eram tot la ei acasă… Astfel, cei de la AJF au decis să se joace la Lipova”, spune Marcel Coraș.

  Chiar dacă Gloria este considerată echipa gazdă, cheltuielile de organizare vor fi împărțite în mod egal între cele două grupări.

  „UTA BD este o echipă foarte bună pentru acest nivel și cred că finala va fi un spectacol agreabil. Ei se află în plină pregătire și pentru meciul de baraj de pe data de 21 iunie”, a continuat Marcel Coraș.

  „După părerea mea, în finala de sâmbătă, de la Lipova, se vor întâlni cele mai bune echipe din Liga a 4-a, Gloria arătând acest lucru pe teren. Va fi un meci dificil, așa cum au fost și cele două jocuri din campionat. Cei de la AJF au ales ca loc de disputate Lipova. Am înțeles că este un teren bun”, spune Roland Nagy, antrenorul echipei UTA BD.

  Rezultate Liga a 4-a

  Etapa 30

  Crișul  – Banatul Sînicolaul Mic   3-3

  Deloreanu, Deme 2 / Ștefeligă 2, Sîrbu

  Frontiera Curtci – Gloria   0-1

  Berari

  Păuliș – Sâmpetru German   5-0

  D. Popa, Fl. Rus, Orza 3

  Victoria Zăbrani – UTA   0-5

  Gheorghiță 2, C. Rus 2, Copil

  Victoria Lunca Teuz – Unirea Sîntana   2-1

  Goldiș, Sîrdea (autogol) / Sîrdea

  Voința Mailat – Șiriana Șiria nu s-a disputat

  Șoimii Tauț – Aqua Vest nu s-a disputat

  AS Semlecana Semlac – Progresul Pecica nu s-a disputat

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.