UTA BD rămâne pe locul al doilea! AJF a reprogramat meciul cu Semlecana!

  de Lucian Dănilă | 9 May 2014, 10:19 AM | Sport

  0

  Comisia de competiții din cadrul AJF Arad a reprogramat meciul dintre UTA BD și Semlecana, meci la care oaspeții nu s-au prezentat invocând probleme cu mijlocul de transport. Astfel, deși inițial se credea că partida va fi omologată cu scorul de 3-0 pentru gazde, ceea ce ar fi făcut ca UTA BD să devină lider, iată că echipa lui Roland Nagy trebuie să mai aștepte.

  „În sfârșit suntem lideri după 25 de etape”, spunea Roland Nagy la câteva minute după ce echipa din Semlac a anunțat că nu se prezintă la meci. Se întâmpla la câteva zeci de minute după victoria Gloriei împotriva celor de la Pecica, iar calculele matematice o făceau lider pe UTA BD.

  Pe site-ul Asociației Județene de Fotbal apare, printre altlele, următorul comunicat:

  • Jocul ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ – AS SEMLECANA SEMLAC – Liga 4, etapa 25

  Echipa AS SEMLECANA SEMLAC nu s-a prezentat la joc în timp regulamentar. A prezentat toate documentele justificative.

  CD HOTĂRĂŞTE:

  1. Jocul va fi reprogramat de către comisia de competiţii, conform regulamentului.

  2. Rambursarea cheltuielilor de organizare de 1666 lei echipei ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ în 10 zile.

  3. Hotărârea se comunică pe site-ul AJF cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare, conform art. 116 din RD

  Bătrâna Doamnă se deplasează mâine la Păuliș

  „Ne așteaptă un meci greu, la fel ca și cele de până acum. Suntem, în acest moment, la mâna noastră, cum se spune în limbaj fotbalistic. La fel am gândit și înainte de a ști ce urma să se întâmple în meciul Gloria – Pecica, la fel gândesc și acum, când putem spune că șansa e de partea noastră”, spune Roland Nagy, antrenorul Bătrânei Doamne.

  De partea cealaltă, pe banca echipei din Păuliș stă un antrenor cu o bogată experiență la eșaloanele superioare, Ole Roșca. „Suntem convinși că avem un meci foarte greu. UTA BD este o echipă bună, pregătită, cu jucători buni mai ales la acest nivel. Noi ne vom juca șansa și vom da totul pentru a obține maximum din acest meci”, spune Roșca.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.