luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fotbalul arădean, paralizat! Activitatea AJF a fost sistată din cauza lipsei curentului electric

  de Lucian Dănilă | 8 decembrie 2014, 12:02 PM | Sport

  4

  AJF Arad nu mai funcționează! Deloc! După ce în urmă cu câteva zile le-a fost sistată apa, acum cei de la AJF nu mai au nici curent electric în sediul de la stadionul UTA. Deși s-a găsit o locație pentru un sediu, nimeni nu își asumă răspunderea…

  „Moș Nicolae nu a fost darnic cu noi. După ce am rămas fără apă și aduceam apa cu bidoane de zece litri pentru a o folosi la toaletă, acum ne-au tăiat și curentul electric fără să ne anunțe. În aceste condiții nu putem încheia nici măcar anul financiar. Activitatea la AJF a fost sistată total și practic suntem nevoiți să ne mutăm calculatoarele acasă”, spune Vasile Rad, secretarul general al Asociației Județene de Fotbal.

  „Probabil așteptăm să se facă mai cald afară pentru a ne putea muta în cort”, spune mai în glumă, mai în serios, Vasile Rad. Tot el ne-a informat că s-a găsit și locație pentru un nou sediu, în clădirea de lângă patinoar, dar deocamdată totul este la stadiul de dorință. „Deși acolo funcțioenază un singur birou și toată lumea spune că este bine aleasă, când e să facem ceva ca să ne mutăm nimeni nu își asumă răspunderea”, mai spune secretarul general al AJF.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.