vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA BD câștigă prin neprezentare cu Semlacul! Tauț și Semlac, neprogramate!

  de Lucian Dănilă | 23 mai 2014, 1:22 PM | Sport

  0

  Comisia de Disciplină a AJF Arad a luat mai multe măsuri care bulversează oarecum etapa din acest weekend a Ligii a 4-a. Semlac și Tauț nu au fost programate, iar UTA BD a câștigat prin neprezentare meciul, reprogramat, cu Semlecana, astfel că dacă învinge mâine echipa din Mailat este matematic campioana din acest sezon!

  De asemenea, Comisia a respins ca nefondate contestațiile depuse de Gloria și Progresul Pecica la meciurile cu UTA BD pentru lipsa dreptului de participare a acestei echipe la cele două jocuri. Hotărârea este cu drept de recurs în termen de 2 zile de la comunicarea motivării, conf. art. 116.3 din RD. Dacă UTA BD câștigă partida de mâine seară cu Voința Mailat, echipa antrenată de Roli Nagy este matematic campioana Ligii a 4-a arădene, urmând să participe la jocurile de baraj pentru accederea în eșalonul al treilea.

  Tauț și Semlac nu au fost programate pentru această etapă, astfel că ambele echipe pierd prin neprezentare la Pecica, respectiv Sâmpetru German.

  Comisia de Disciplină a luat mai multe decizii în ședința de joi, dar mai jos vă redăm cele de la punctul al IX-lea, pentru neachitarea obligațiilor financiare.

  IX. Neachitarea obligaţiilor financiare faţă de AJF:

  • Jocul AS F.O SÎNPETRU GERMAN – AS SEMLECANA SEMLAC – Liga 4 seniori şi juniori, etapa 29

  Echipa AS SEMLECANA SEMLAC nu a achitat obligaţiile financiare către AJF Arad.

  CD HOTĂRĂŞTE:

  1. Neprogramarea echipei AS SEMLECANA SEMLAC la disputarea jocului de seniori şi juniori, sancţionarea echipei prin pierderea jocului prin forfait, conf. art. 79.9 din RD.

  2. Hotărârea se comunică pe site-ul AJF cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare, conform art. 116 din RD.

  • Jocul AS PROGRESUL PECICA – CS ŞOIMII TAUŢ – Liga 4 seniori şi juniori, etapa 29

  Echipa CS ŞOIMII TAUŢ nu a achitat obligaţiile financiare către AJF Arad.

  CD HOTĂRĂŞTE:

  1. Neprogramarea echipei CS ŞOIMII TAUŢ la disputarea jocului de seniori şi juniori, sancţionarea echipei prin pierderea jocului prin forfait, conf. art. 79.9 din RD.

  2. Hotărârea se comunică pe site-ul AJF cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare, conform art. 116 din RD.

  • Jocul ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ – AS SEMLECANA SEMLAC – Liga 4, etapa 25

  Echipa AS SEMLECANA SEMLAC nu a achitat cheltuielile de organizare de 1666 lei echipei ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ, conform Hotărârii CD din 08.05.2014.

  CD HOTĂRĂŞTE:

  1. Neprogramarea echipei AS SEMLECANA SEMLAC la disputarea jocului, sancţionarea cu pierderea jocului cu 3 – 0, conf. art. 79.9 din RD.

  2. Menţine obligaţia achitării datoriilor către ACS UTA BĂTRÂNA DOAMNĂ conform hotărârii anterioare.

  3. Hotărârea se comunică pe site-ul AJF cu drept de recurs în 5 zile de la comunicare, conform art. 116 din RD

   

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.