UTA Bătrâna Doamnă se transformă în FC UTA Arad!

  de Lucian Dănilă | 2 July 2014, 5:59 PM | Sport

  3

  Oficialii clubului UTA Bătrâna Doamnă au demarat procedurile pentru schimbarea numelui. Odată adoptată de suporterii de la SCU, cei care dețin drepturile federative pentru brandul „UTA”, gruparea arădeană a început demersurile la FRF pentru a deveni FC UTA Arad, nume sub care va evolua în sezonul următor al Ligii a 3-a.

  „Am început demersuri la Federația Română de Fotbal, la Registrul Asociațiilor de la Tribunal, și la Ministerul Tineretului și Sportului să trecem de la numele de „UTA Bătrâna Doamnă” la „Fotbal Club UTA Arad”. Pe scurt, „UTA”.  Acțiunea noastră are la bază dreptul de folosință al numelui UTA, a siglei și culorilor, cesionate de Suporter Club UTA către noi”, spun cei din conducerea grupării arădene.

  Suporter Club UTA deține drepturile federative din anul 2008, adică siglă, palmares și culori. Cei de la SCU au aderat la noul proiect al clubului UTA Bătrâna Doamnă în iarnă, după ce s-a dezis de FC UTA SA, club condus de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti.

  FCM UTA este aproape de faliment

  De partea cealaltă, clubul care a evoluat sezonul trecut în liga a 2-a sub numele de FC UTA SA este foarte aproape de a închide porțile. Gruparea patronată de Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian este înglodată în datorii, este retrogradată în fotbalul județean și nu mai există niciun plan de reorganizare, dar nici un finanțator. Astfel, clubul va dispărea, ceea ce pentru nimeni nu este o surpriză dat fiind managementul dezastruos al celor doi conducători.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Nu FCM, ci S.A.. Ultima FCM UTA a fost abandonata prin 2010 sau 2011 cand a facut Gio combinatia cu Covaciul. A mai existat „un FCM” si prin 2004-2005, inainte de retrogradarea in C finalizata cu revenirea in A datorita Salontei.

   --1 voturi
   +1
   -1
   • Ar trebui sa apreciezi ceea ce fac oamenii de acolo,nu sa fi gica contra. Probabil ca esti aradean de vaslui. In tot cazul strategia a fost apreciabila: club fara datorii, probabil printre putinele in fotbalul romanesc
    Forza uta!!!

    0 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.