vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA ar putea schimba locația cantonamentului! Lasă Moneasa pentru Felix?

  de Lucian Dănilă | 15 ianuarie 2015, 3:50 PM | Sport

  0

  Clubul arădean și-a reluat ieri pregătirile în aceeași formulă în care a terminat prima jumătate a campionatului. Bătrâna Doamnă va pleca zilele următoare într-un cantonament de pregătire, dar conducerea grupării nu știe, încă, care va fi locația aleasă.

  Părea bătut în cuie faptul că UTA merge la Moneasa pentru zece zile în care să pregătească, mai ales din punct de vedere fizic, returul. Lucrurile nu mai sunt atât de sigure, astăzi apărând și varianta Băile Felix. „Ne-am decis să mergem la Moneasa, dar în ultimele zile am aflat că acolo vor fi foarte multe echipe. Astfel, am luat în calcul varianta Băile Felix, dar nici acolo lucrurile nu sunt foarte schimbate. La Felix vor fi în aceeași perioadă cei de la FC Bihor. Încă nu știm unde mergem, dar o decizie în acest sens va fi luată până mâine la amiază”, spune team-managerul clubului, Codru Grădinariu.

  S-au înțeles cu Strătilă și cu Voicu

  În vacanța de iarnă se punea semnul întrebării atunci când vorbeam despre viitorul lui Strătilă și a lui Adi Voicu în culorile Bătrânei Doamne. Lucrurile par că s-au așezat și Strătilă s-a înțeles cu conducerea clubului arădean pentru prelungirea înțelegerii cel puțin până la vară. Ofertat în această iarnă de clubul din prima ligă CSMS iași, Strătilă a ales să rămână la Arad. Despre Voicu se spunea că se întoarce acasă, urmând să joace pentru Academica Argeș, dar în cele din urmă a ales și el să rămână la Arad. La capitolul achiziții, UTA îl poate trece momentan doar pe Răzvan Blănaru și pe Nenad Maxim, un tânăr în vârstă de 20 de ani care a evoluat la Victoria Felnac, în Liga a 5-a.

  Vezan a ajuns la Academica Argeș

  Ovidiu Vezan a fost una dintre prioritățile clubului arădean pentru un transfer în această iarnă. Rămas liber de contract după desființarea clubului Săgeata Năvodari, Vezan a fost curtat de mai multe echipe, printre care Unirea Slobozia, Farul și Academica Argeș. Operat în toamnă la genunchi, Vezan a ales în cele din urmă oferta cea mai avantajoasă. El se va bate pentru promovarea în prima ligă alături de cei de la Academica Argeș.

  Piț amână luarea unei decizii

  Adrian Piț se pregătește încă din toamnă sub comanda lui Roli Nagy. Rămas liber de contract după ce a reziliat înțelegerea cu Viitorul Constanța, Piț a primit o ofertă din partea clubului UTA, după care a avut și o discuție preliminară cu cei de la Șoimii Pâncota. Momentan, Piț nu a dat un răspuns. Soția sa este din București și, nu ar fi exclus ca fotbalistul care a evoluat în trecut pentru cluburi importante cum ar fi AS Roma sau Universitatea Cluj, dar a și cucerit Cupa Azerbaidjanului în culorile celor de la Khazar Lankaran, să aștepte o ofertă din Muntenia.

  Hlistei și-a revenit după operația la nas

  Operat la începutul lunii decembrie la nas, Cătălin Hlistei, unul dintre cei mai talentați jucători din lotul arădenilor, a revenit la antrenamente și spune că se simte sută la sută pregătit pentru un sezon de primăvară care să fie încununat cu o nouă promovare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.