sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  UTA a zburdat cu juniorii U19. „Vom fi foarte puternici”

  de Lucian Dănilă | 19 ianuarie 2020, 1:39 PM | Sport

  0

  A fost frig ieri pe arena Motorul la primul meci pe care UTA l-a avut programat în 2020. Adversari i-au fost juniorii pregătiți de Sandu Gaica și de Adi Ungur, UTA U19.

  Din start ne-am uitat la ce a rămas pe din afară. Coulibaly era la culoarul care duce la vestiare, Cipri Rus era… acasă, tratându-se de varicelă, iar Pușcaș, deși era dezechipat, avea un program separat cu preparatorul fizic Alexandru Radu. Bogdan Stancu era și el pe margine, după ce a simțit din nou dureri în zona în care a suferit acea ruptură musculară.

  În tribune erau destul de puțini oameni, dar nu se aștepta nimeni la un stadion plin având în vedere că temperatura ne dădea cu minus. Cei mai mulți erau curioși de Jebari. „Sper că o să-l văd în mijlocul terenului nu pe vreo margine”, spuneau unii spectatori. Și acolo l-a văzut… Au mai fost și cei care erau curioși să-l vadă pe Radu Crișan, fundașul adus împrumut de la Astra lângă care și Botiș pare mic. „Mamă, frate, cât e ăsta!”, s-au auzit voci după ce au trecut pe lângă Radu, care se afla și el în prima parte a jocului la culoarul care duce la vestiare, echipat pentru a intra în partea a doua a jocului.

  IMG 3890

  Despre joc sunt puține de spus. A surprins ritmul destul de bun al echipei după o pauză de aproape o lună și doar cinci zile de pregătire. Am remarcat pofta de joc a lui Tomozei, Bustea, Lorenzi și Miculescu, am remarcat că indiferent că e amical, oficial, acasă sau în deplasare, balint merge pe același modul și am mai remarcat competitivitatea celor de la U19 în prima parte, perioadă a meciului în care și-a creat câteva bune situații de gol, dar am văzut și agresivitate și o bună circulație a mingii atunci când o aveau în posesie.

  Buhăcianu, încă din minutul 3, și Oroian au marcat cele două goluri ale primei părți. În partea secundă, UTA a marcat de cinci, profitând și de schimbarea din poarta juniorilor, Iacob lăsând locul lui Opric, dar și de celelalte modificări făcute de Gaica. Ioniță, Lorenzi și Miculescu au dus scorul la 7-0 după o repriză în care ne-a bucurat revenirea lui Ciucur, am văzut primele pase ale lui Radu Crișan, dar ne-a plăcut și siguranța afișată de Pașcu, junior promovat de Gyuszi Balint la echipa mare.

  IMG 3961

  UTA – UTA U19 7-0 (2-0)

  Goluri: Buhăcianu (3), Oroian (42), Ioniţă (50), Lorenzi (52, 59), Miculescu (63, 66)

  UTA: Bolboaşă – A. Rus, Ilie, Melinte, Tomozei – Hrezdac, Moise – Oroian, Jebari, Ursu – Buhăcianu. Repriza a doua: Cristea (de la juniori) – Ciucur, Crişan, Paşcu, Bustea – Isac, Vulturar – Miculescu, Lorenzi, Gavrilă – Ioniţă.

  UTA U19: Iacob – Haloş, Salka, Daridai, Mohaci – Cocriş, Rădulescu – Sfârlea, Boştină, Merian – Simon. În repriza a doua au mai intrat: Opric, Maier, Pătlăgică, Truţă, Mihai, Ursoi, Andrieş, Paunchici, Vidican.

  Arbitri: Ionuţ Nicoraş – Gabriel Hărduţ, Andreea Şuşcă.

  Ce spune antrenorul secund, Cezar Zanfir?

  „Un meci reușit, ne-am atins scopul. Încercăm mai multe formule de echipă și sperăm să ajungem la un nivel foarte bun. De săptămâna viitoare, începem să intrăm puțin mai tare, cum se spune, la antrenamente, să ne facem ce ne-am propus. Băieții se comportă destul de bine, și-au intrat în ritm. Eu spun că vom fi foarte puternici”, a declarat Cezar Zanfir.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.