USR Vladimirescu are o nouă conducere

  de - | 17 august 2018, 11:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  Organizația locală a USR Vladimirescu și-a desemnat ieri noua conducere, președintele ales fiind domnul Artur Brădean. Alături de el s-au înscris în USR oameni care doresc un mod decent de a face politică.

  Localitate aflată în imediata vecinătate a orașului Arad, comuna Vladimirescu se confruntă cu problemele unei suburbii rămase la nivel rural. Mare parte a locuitorilor săi muncesc, își petrec timpul liber și își educă copiii în mediul urban, în municipiului Arad, în timp ce locuiesc și plătesc taxe într-o comună lipsită de facilitățile cu care ei sunt obișnuiți.

  Principala preocupare a echipei locale a USR va fi să influențeze administrația locală, pentru ca bugetul local generos al comunei Vladimirescu să fie utilizat pentru îmbunătățirea infrastructurii, a serviciilor de utilități publice locale, a calității vieții celor care locuiesc aici.

  Artur Brădean, președinte USR Vladimirescu: ”La fel ca mulți locuitori ai comunei mele, îmi doresc infrastructură de calitate, servicii publice eficiente, îmi doresc să mă simt ca în oraș și după ce mă întorc de la serviciu. Împreună cu colegii din USR avem aici prieteni, copiii noștri la fel, astfel că pentru noi comunitatea locală este importantă. În consecință vom căuta să contribuim la o mai bună administrare locală, la modernizarea ei și implicit la condiții mai bune de viață pentru toți cei care locuiesc în Vladimirescu.

   

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.