USR susține pe deplin referendumul pe Justiție

  de - | 12 aprilie 2019, 11:32 AM | Comunicate contra cost

  0

  Preşedintele USR Arad, Vlad Botos, a participat ieri alături de preşedintele USR – Dan Barna, Cristian Ghinea, Stelian Ion și Cătălin Drulă la consultările inițiate de preşedintele României, Klaus Iohannis, cu partidele parlamentare, tema fiind referendumul pe justiţie.

  Dan Barna, președinte USR: “Am discutat despre inițiativa Fără Penali în Funcții Publice, inițiativa pe care domnul Iohannis o apreciază și ne-a felicitat pentru efortul grozav care a generat acest rezultat, referindu-ne la decizia CCR care pune inițiativa pe traiectoria unei modificări reale a Constituției.

  În egală măsură, am transmis că un mecanism MCV de tip european, care face parte din oferta Alianței 2020 USR PLUS pentru alegerile europarlamentare, este un foarte bun instrument pentru a duce mai departe principiile statului de drept și luptei anticorupție la nivel european, scoțând cumva România și Bulgaria din situația în care sunt.

  Ne vedem la vot pe 26 mai!


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.