duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR oferă asistență celor constrânși să ia parte la mitingul PSD

  de - | 8 iunie 2018, 11:08 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad îi îndeamnă pe toți cei care vor participa la mitingul de sâmbătă de la București, în cazul în care au fost amenințați, șantajați sau obligați în orice fel să participe la miting, să raporteze organelor de cercetare penală aceste abuzuri.

  Sute de denunțuri au expus recent practicile abuzive ale partidului de guvernământ, ai cărui reprezentanți din teritoriu au exercitat presiuni asupra angajaților din instituțiile publice, operatori economici care au contracte cu statul, inclusiv elevi ți membri ai cluburilor sportive pentru a se alătura celor deplasați spre mitingul PSD. Practic, toate aceste fapte sunt infracțiuni prevăzute de Codul Penal și se sancționează ca atare de către instanțele de judecată. USR oferă asistență juridică celor care au fost

  Menționăm, în special pentru funcționarii publici, să nu cedeze la aceste ilegalități, sunt protejați de lege prin statutul pe care îl au și nu pot fi dați afară sau sancționați fără a se urma pașii procedurali prevăzuți de lege. Mai mult, îi susținem din toate punctele de vedere pe cei care raportează abuzurile și le oferim gratuit suport juridic. Știm că majoritatea celor care sunt duși cu forța la miting sunt de bună credință și nu se vor lăsa călcați in picioare de politruci.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.