USR are un sediu nou pe valea Mureșului, la Bata

  de - | 7 august 2018, 10:10 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR se extinde! Construim USR Arad alături de filialele noastre locale din tot județul, arătăm tuturor că se poate.

  România a fost făcută de oameni care nu au stat deoparte: Marius Palea, un român care face naveta între Linz și Bata, și-a transformat fosta seră de legume din curte în sediu de filială pentru a putea vorbi cu oamenii într-un spațiu civilizat despre decența și soluțiile pentru comunitate pe care USR le propune în politică.

  Cu multă muncă, cu seriozitate, Marius a demonstrat cum se poate construi cu bun simț și cu bani puțini, cu totul altfel decât se obișnuiește in administrația publică din România. A muncit împreună cu familia, cu colegii și împreună au reușit ca în foarte scurt timp să amenajeze un spațiu primitor, pentru membrii USR Bata și pentru toți locuitorii comunei care doresc să beneficieze de facilitățile sale.

  Marius Palea, președinte USR Bata: „De mult mi-am dorit un spațiu primitor și care să ofere cât mai multe locuitorilor de pe valea Mureșului. Știind că USR nu a primit nicăieri sedii de la autorități, am decis să amenajez unul prin forțe proprii. Din fericire, am fost ajutat de colegii din organizația Bata, de prieteni și cu sprijinul familiei am reușit. Pe lângă activitățile USR, doresc să pun acest sediu la dispoziția copiilor din localitate, pentru a deprinde utilizarea calculatorului, a internetului și pentru alte activități. Ei sunt viitorul și de educația pe care o primesc depinde foarte mult soarta comunității noastre. Cu cât vor fi mai multe persoane implicate, de la cei care ajută voluntar comunitatea, la simpli întreprinzători, cu atât vom trăi mai bine cu toții”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.