USR Arad vă invită la dezbatere: cum combatem infracționalitatea?

  de - | 22 ianuarie 2019, 11:54 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad organizează miercuri, 23.01.2019, de ora 18:00, o dezbatere publică pe tema valului de infracțiuni cauzat de eliberarea a peste 14.000 de persoane din penitenciare. Dorim să identificăm și să transmitem autorităților care sunt problemele cu care se confruntă cetățenii onești și ce este de făcut.

  Amintim că în baza recursului compensatoriu promovat de actuala coaliție de guvernare – PSD-ALDE-UDMR – un număr de peste 14 mii de infractori au fost eliberați înainte de termenul de ispășire a pedepsei, iar o bună parte dintre aceștia au comis deja fapte penale, unele cu violență (crime, violuri, tâlhării).

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: ”Dacă actuala guvernare a sacrificat liniștea și siguranța cetățenilor, pentru a scoate din închisori câțiva deținuți de lux, noi nu avem voie să rămânem impasibili. Soluțiile sunt de mai mute feluri, atât pe termen lung cât și pe termen scurt.

  Am observat și în Arad semnele acestei accentuări a activității infracționale, de la cerșetorie și vagabondaj la consum de droguri și spargeri. Cu toții dorim să ne simțim în siguranță alături de cei dragi, iar pentru asta avem nevoie de o reacție urgentă, inclusiv din partea autorităților locale.

  Pe termen lung, bineînțeles că se impune reclădirea unei justiției deja erodate de atacurile sistemului politic mafiot, al cărui scop este însușirea fără drept și fără pedeapsă a banilor publici. USR își asumă acest proces, vom fi pregătiți și vom guverna cu scopul întăririi democrației și a statului.

  Dezbaterea va avea loc la sediul USR Arad din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etajul 4.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.