luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: „Susținem Iohannis, nu și PNL”

  de - | 19 noiembrie 2019, 11:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad îl va susține pe Klaus Iohannis în turul doi al alegerilor pentru președinția României, dar se delimitează clar de PNL Arad.

  În urma rezultatului înregistrat în primul tur al scrutinului din noiembrie, unica alegere posibilă pentru USR Arad este actualul președinte al României. Îi vom acorda votul în speranța unui al doilea mandat mai activ, a implicării sale în organizarea alegerilor anticipate și într-o reformă de substanță a Constituției (#FărăPenali, alegeri locale în două tururi, echilibrarea puterilor în stat, etc.).

  Totodată, ne delimităm clar de partidul din care provine domnul Iohannis. În opinia noastră, PNL Arad reprezintă explicit tipologia politică a celor 30 de ani care ne-au adus aici: promovarea incompetenței manageriale și politizarea administrației, risipa banilor publici prin sprijinirea firmelor de casă și a rețelelor de interese, ignorarea nevoilor reale ale comunității.

  În sprijinul acestor afirmații, amintim câteva dintre „performanțele” administrației locale din municipiul nostru:

  – Investiții de milioane de euro care nu aduc beneficii arădenilor: pistele de biciclete inutilizabile, ștrandul fără vizitatori, regenerarea urbană;

  – Lipsa investițiilor locale în școli și în spitale;

  – Demolarea bazelor sportive fără a construi altele, conform legii. În aceeași cheie, stadionul UTA este neterminat deși s-a achitat întregul preț;

  – Falimentul termoficării, în care s-au pompat fără folos milioane de euro în fiecare an;

  – Anularea transferului Cetății către arădeni, din cauza lipsei de interes a autorităților locale.

  PNL Arad rămâne același partid nereformat, aflat sub conducerea baronilor, la fel ca PSD. Atâta timp cât este gestionat de personaje precum Falcă sau Cionca, nu se pune problema unui sprijin local din partea Uniunii.

  USR Arad va continua să susțină o politică dedicată cetățenilor și comunității. Credem în transparență, integritate și profesionalism și propunem o administrație locală preocupată mai mult de interesele oamenilor decât de politică.

  În acest sens, ne asumăm responsabilitatea de a veni în fața arădenilor cu un proiect local cu totul altfel decât ceea ce avem acum. Până atunci însă, îi îndemnăm pe arădeni să meargă duminică la urne și să-l voteze pe Klaus Iohannis.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.