luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad se îngrijește de locurile de joacă

  de - | 17 septembrie 2018, 3:27 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a curățat în cursul zilei de sâmbătă trei locuri de joacă din cartierul Gai și Aurel Vlaicu. Membrilor USR li s-au alăturat voluntari din cadrul asociației Oradea Civică, precum și alți simpatizanți.

  Demersul a fost inițiat în urma semnalelor primite de la cetățeni referitoare la starea locurilor de joacă. Numeroși membri ai USR care au copii au constatat și ei nevoia de a îngriji spațiile destinate celor mici. În decurs de câteva ore, lucrând în echipă, am reușit să curățăm trei din cele 70 de locuri de joacă din municipiul Arad.

  Flavius Dumitraș, USR Arad: „Am dorit să dăm un exemplu și în același timp un impuls cetățenilor, să păstreze curățenia la locurile de joacă și în orice spațiu public. Din păcate, unii locuitori ai municipiului nostru ignoră normele elementare de bun simț atunci când aruncă resturi de țigări și ambalaje pe jos, mai ales acolo unde se joacă cei mici, punându-le în pericol sănătatea.

  Ideea noastră este de a arăta că este posibil să avem locuri de joacă fără mizerii pe jos, că toți suntem datori să păstrăm aceste spații curate, că nu e suficient să arătăm cu degetul, că trebuie să punem mâna atunci când ceva ne deranjează. Sperăm ca pe viitor, cât mai mulți să facă asemenea activități, fie alături de USR, fie din proprie inițiativă, pentru că avem nevoie de spații curate și sigure pentru copiii noștri”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.