USR Arad raportează peste 30.000 de semnături pentru #FărăPenali

  de - | 20 august 2018, 2:53 PM | Comunicate contra cost

  0

  Campania ”Fără penali în funcții publice” a depășit în județul Arad 30.000 de semnături. Pentru a da ocazia tuturor să se pronunțe împotriva politicienilor cu probleme penale, continuăm strângerea de semnături până în data de 21 septembrie.

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: ”USR Arad a atins pragul de 30 de mii de semnături, pe care ni l-am asumat acum 5 luni, la debutul campaniei. Meritul principal revine cetățenilor care au semnat și mai ales celor care s-au implicat și au adus liste semnate, precum și voluntarilor și partenerilor noștri: Aradul Civic, RO100 și alții.

  În prezent, campania națională este foarte aproape și va depăși în curând un milion de semnături. Vom fi peste un milion de români care spunem NU politicienilor certați cu legea, un semnal care trebuie interpretat ca o solicitare a cetățenilor de a reforma din temelii clasa politică.

  Valorile și principiile corecte trebuie reinstaurate, cinstea, corectitudinea și interesul cetățeanului trebuie să guverneze administrația publică. Aceasta se va face numai prin implicare și prin schimbarea radicală a clasei politice actuale, iar USR Arad vă așteaptă să vă alăturați proiectului și să semnați până pe 21 septembrie.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.