USR Arad: „O zi bună pentru USR și pentru lupta cu PSD”

  de Special Arad | 6 decembrie 2018, 11:51 AM | Comunicate contra cost

  0

  Sondajele confirmă că sfârșitul dictaturii lui Liviu Dragnea și a PSD-ului este aproape. USR a ajuns la aproape 15% intenție de vot, conform unui sondaj recent efectuat de IMAS. Totodată, opoziția a votat democratic pentru revocarea lui Dragnea și Iordache.

  Creșterea USR din ultimele luni a fost constantă, de la 9,5% în luna septembrie, la 13,1% în octombrie și 14,5% în noiembrie, trend care depășește marja de eroare a sondajului. Creșterea USR este susținută de oferta politică în antiteză cu cea a actualei administrații, de mecanismele interne democratice ale partidului, de calitatea profesională și morală a membrilor.

  La fel de important, PSD a pierdut majoritatea în Camera Deputaților. Pentru prima dată în legislatura 2016-2020 o ședință de vot final a fost anulată din lipsă de cvorum. Opoziția a votat democratic pentru revocarea lui Dragnea și Iordache. Revocarea trebuie să apară în stenogramele Camerei Deputaților și în Monitorul Oficial pentru a deveni realitate politică.

  Vă mulțumim pentru încredere! La următoarele alegeri, trebuie să ieșim la vot, să fim mulți, să alegem oameni cinstiți și competenți pentru România.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.