USR Arad: Incompetenții puși în funcții publice pot distruge sectoare economice întregi!

  de - | 31 august 2018, 1:18 PM | Comunicate contra cost

  0

  Pesta porcină africană este cea mai bună dovadă despre cât de incompetent, lipsit de viziune și acțiune este acest guvern PSD – ALDE. Miniștrii, aparatul birocratic din jurul agențiilor statului și ministerelor nu au avut pic de interes să ia măsuri de siguranță asupra acestei anunțate epidemii.

  Uniunea Europeană a avertizat încă de acum câteva luni, chiar ani asupra pericolului ce vizează țara noastră. Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și-au luat măsuri de siguranță. Au limitat focarele de infecție, au construit garduri pentru ca porcii mistreți să nu poată migra și răspândi boala.

  Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuia să îl facă ANSVSA era informarea cu privire la pesta porcină. Instituția a realizat 3 spoturi tv, 3 materiale informative și 5 afișe.  În Iași, județ aflat la granița cu Republica Moldova au fost ZERO informări și instruiri în 2016 și 2017. În Maramureș, județ aflat la granița cu Ucraina a fost trimisă o informare în 2016 și 2 în 2017.

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: ”Din păcate decidenții din România ripostează la această imensă problemă, care afectează zeci de mii de familii, prin teorii ale conspirației. În locul măsuri de siguranță sunt lansate tot felul de aberații în spațiul public, cum alții din afară ne vor răul și ne atacă prin aceste boli și doresc stârpirea porcului românesc. Aberații și intoxicări care maschează incompetența.

  Vinovații pentru această gravă problemă cu care se confruntă un sfert de țară trebuie identificați în zona guvernamentală. Nu avem până acum nicio demisie. Nimeni nu este responsabil de nimic!

  Prostia și hoția sunt la fel de grave în administrarea statului român. Nu vreau să mă gândesc cum ar reacționa instituțiile în cazul izbucnirii unei epidemii care să afecteze oamenii. România are nevoie de o schimbare profundă. Repede…


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.