USR Arad: hai să fim un milion!

  de - | 16 august 2018, 2:36 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad anunță că în cadrul campaniei #FărăPenali s-au strâns cele 20.000 de semnături necesare din 20 de județe plus Bucureștiul dar efortul continuă, pentru a preîntâmpina situațiile în care primăriile vor invalida un număr ridicat de semnături. De asemenea, a fost stabilită o nouă țintă: un milion de semnături!

  De-a lungul celor 5 luni scurse din campanie, primăriile ostile au încercat să ne pună tot felul de piedici: nu ne-au aprobat sau chiar ne-au dărâmat corturile #farapenali, au trimis poliția locală să ne hărțuiască, au încercat să intimideze cetățenii semnatari și voluntarii. Pentru situația probabilă în care primăriile ne vor invalida semnături, sub diverse pretexte, mai avem nevoie de semnături. Primăria Brașov, unde am depus în urmă cu trei săptămâni dosarele, a anulat 15% dintre semnături.

  De aceea nu ne putem opri odată ce am depășit linia, ci trebuie să continuăm să strângem semnături până la sfârșitul lunii august pentru toate județele. Hai să strângem 1 milion de semnături pentru ca mesajul să fie cât mai puternic: Românii nu vor Penali în funcții publice!

  Vă așteptăm de luni până vineri, între orele 10-18, să semnați în fața magazinului Ziridava. USR Arad va participa cu echipe de voluntari la evenimentele ocazionate de Zilele Aradului, pentru a oferi ocazia tuturor celor interesați să semneze împotriva politicienilor certați cu legea. De asemenea, mai puteți să descărcați liste pe farapenali.ro pentru a semna și a ni le aduce ulterior.

  Se poate! România #FaraPenali!


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.