luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: Gropile fac legea în centrul Aradului

  de - | 4 decembrie 2018, 12:14 PM | Comunicate contra cost

  0

  Dislocarea pietrelor cubice cu care este pavat carosabilul din fața primăriei Arad produce victime în continuare, după ce nu demult au mai fost răniți arădeni. O nouă groapă, apărută în urmă cu o săptămână, îi pune pe cei care circulă cu mașina sau pe pietoni în pericol.

  În timp ce Primăria cheltuie serios pe festivități și luminițe, timp de mai bine de o săptămână nimeni nu a găsit timp (sau bani) să remedieze craterul din fața palatului administrativ, în plin centrul municipiului, iar acesta face ravagii printre roțile arădenilor.

  Răzvan Anghel, vicepreședinte USR Arad: „Vorbim de o lucrare minoră de întreținere a carosabilului, al cărui cost nu poate depăși 100 de euro, iar ca durată, cu tot cu pregătirea materialelor, câteva ore. Nicidecum nu putem accepta ca după o săptămână să avem o asemenea groapă pe bulevard, în plin centrul orașului.

  Pentru că am condus noaptea, nu am observat groapa și am distrus o anvelopă, lovind gura de canal de lângă ea. Este o simplă pagubă materială, care mă afectează doar pe mine însă putea să provoace un accident mai serios, cu victime.

  Cerem primăriei să ia măsuri urgente pentru reparare drumului, precum și ca pe viitor să fie mai atentă la astfel de situații. Anul acesta au decedat doi pietoni pe calea Iuliu Maniu, înainte ca autoritățile să reacționeze. Avem nevoie de un primar mai prezent și o administrație mai atentă la probleme, nu de una lipsită de interes”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.