sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad duce mai departe proiectul „Drumurile la control”

  de - | 4 mai 2018, 11:23 AM | Comunicate contra cost

  0

  Pentru că infrastructura rutieră ne deranjează pe toți, iar calitatea drumurilor „mușcă” direct din buzunarul oricărui proprietar de autovehicul, USR Arad a lansat în urmă cu câteva săptămâni proiectul „Drumurile la control”. Prin acest demers dorim să ne asigurăm că drumurile recent reparate, aflate încă în garanție, sunt întreținute pe cheltuiala celor care au efectuat lucrările, iar eventualele probleme sunt remediate de către constructor.

  După ce am solicitat și am primit informații despre lucrările de modernizare efectuate, le-am sintetizat și le-am publicat la adresa http://bit.ly/DrumuriJudArad. Pe baza sesizărilor transmise ulterior de cetățeni, am comunicat Consiliului Județean Arad unde trebuie să intervină și să solicite drumarilor repararea sectoarelor cu probleme, care sunt acoperite de garanție. De asemenea, am transmis sesizările cetățenilor legate de alte drumuri județene cu probleme, care necesită reparații.

  Vlad Botoș, președinte USR Arad: „Considerăm că efectuarea unor lucrări de calitate și respectarea condițiilor de garanție sunt obligatorii pentru a circula decent pe drumurile din județul Arad. De aceea am încurajat cetățenii să ne trimită observațiile lor, pe care le-am dat mai departe, celor care administrează drumurile, în speță Consiliul Județean. Întrucât au fost numeroase sesizări legate de sectoare cu probleme care nu au fost reparate recent și nu prezintă garanție, am cerut CJA planurile pe care le are, precum și termenele la care estimează că vor fi duse la îndeplinire, legate de aceste drumuri. Imediat ce vom primi un răspuns, vă vom informa. Sesizările depuse pot fi consultate la adresa: http://bit.ly/SesizăriCJA_040518. În continuare ne puteți trimite informări la adresa [email protected] ori la telefonul 0733 143 839 sau la sediul din strada Dimitrie Bolintineanu, numărul 5, etaj 4.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.