USR Arad: Drumurile județene trebuie gestionate de profesioniști

  de - | 11 februarie 2019, 9:55 AM | Comunicate contra cost

  0

  Într-o dezbatere pe tema drumului Arad-Horia-Șiria, responsabilii din CJ Arad si primăria Vladimirescu au oferit cetățenilor, în locul realizărilor, promisiuni electorale și sugestii cu privire la partidul pe care ar trebui să îl voteze.

  Sâmbătă a avut loc la Horia o întâlnire având ca temă problemele drumului Arad-Șiria, a altor drumuri din județ. Acestea se găsesc într-o stare avansată de degradare, punând în pericol siguranța participanților la trafic. Conducerea CJA le-a povestit cetățenilor dezamăgiți si revoltați cum nu se poate rezolva problema acestor drumuri, cum alții sunt de vină. Cei prezenți nu au auzit altceva decât văicăreală, deviere de la subiect, campanie și promisiuni electorale.

  Artur Brădean, președinte USR Vladimirescu: ”După cum bine știm cu toții, problema drumului Arad-Horia-Șiria persistă de foarte mulți ani. Astăzi, președintele și vicepreședintele CJ Arad, responsabili de situația acestui drum, dau vina pe diverse autorități ale statului.

  Ce omit să spună ei oamenilor este faptul că în perioada 2012-2014, partidul pe care îl reprezintă,  împreună cu PSD – acum la guvernare – au condus România. În tot acest timp de ce nu s-a făcut nimic pentru a rezolva această problemă, de care se lovesc cetățenii din Horia și nu numai, în fiecare zi?

  Deși au gestionat drumurile județene întreaga perioadă de după revoluție, cei care ar trebui să asigure cetățenilor condiții sigure pentru circulație le servesc în schimb justificări și scuze, dublate de aceleași promisiuni. Oamenii sunt sătui și doresc fapte, nu vorbe. E vremea de schimbare, avem nevoie de adevărați profesioniști la conducerea instituțiilor statului.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.