vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad: „Curat pentru copiii noștri” merge mai departe

  de - | 20 octombrie 2018, 1:13 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a continuat proiectul dedicat curățeniei locurilor de joacă din municipiu, acoperind în acest final de săptămână zona 6 Vânători și Vlaicu.

  Dorin Rus-Mițco, USR Arad: „Curățenia în locurile de joacă este responsabilitatea cetățenilor și a administrației totodată. Locuitorii trebuie să respecte regulile bunului simț, să păstreze curățenia și să îngrijească locurile de joacă, pentru că ele sunt făcute din banii noștri și tot noi beneficiem de ele.

  Administrație este responsabilă să cheltuie eficient banii alocați pentru menținerea curățeniei și pentru întreținerea acestor locuri. Din păcate, deși sunt sume semnificative dedicate acestor acțiuni, ele nu se văd.

  Ne-am angajat să acoperim toate locurile de joacă din Arad, pentru a demonstra că soluția pentru un ora curat este grija și implicarea. Atunci când promiți trebuie să te ții de cuvânt, iar USR Arad este decis să ducă la bun sfârșit acest proiect”.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.