USR Arad continuă proiectul „Curat pentru copiii noștri”

  de - | 13 October 2018, 3:11 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a continuat și în acest week-end proiectul dedicat curățeniei locurilor de joacă din municipiul nostru. Am acoperit zona centrală și cartierul Grădiște, ajungând până acum la un număr de 30 din cele 70 de locuri de joacă din oraș.

  Sergiu Vlad, deputat USR Arad: ”Responsabilitatea față de copiii noștri ne-a îndemnat să ne implicăm în acest demers. În fiecare sâmbătă, echipele de voluntari ale USR Arad au curățat câteva din locurile de joacă, pentru ca cei mici să le poată folosi în siguranță, fără teamă că se vor îmbolnăvi de la mizeriile și chiștoacele de țigări de pe jos.

  Ne-am bucurat de faptul că simpli cetățeni ni s-au alăturat și au dat o mână de ajutor. Cei mai mulți sunt părinți care își doresc un loc curat pentru cei mici, pe care îi iubesc. Sperăm ca demersul nostru să-i sensibilizeze pe cât mai mulți dintre arădeni, să respecte orașul, să mențină curățenia și să pretindă și celor din jur să facă la fel.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.