USR Arad are o nouă filială în comuna Vinga

  de - | 20 aprilie 2019, 8:56 AM | Comunicate contra cost

  0

  Procesul de extindere a Uniunii Salvați România continuă în județul Arad. O nouă filial locală a USR s-a constituit ieri în comuna Vinga.

  Evenimentul s-a desfășurat în comuna din partea de sud a județului și a beneficiat de prezența vicepreședintelui USR Arad Ion Stan, însoțit de colegi din organizația municipală. Doamna Ioana Nyamcsuk, cea care a condus grupul de inițiativă, a fost aleasă președintă a USR Vinga.

  Ioana Nyamcsuk, președintă USR Vinga: „Am venit alături de USR din dorința de a schimba în bine locul unde trăiesc. Vreau condiții mai bune pentru copiii noștri, școli și grădinițe sigure, spitale curate și drumuri de calitate.

  În același timp îmi doresc întoarcerea românilor care muncesc peste granițe. Familiile noastre trebuie să stea împreună dar pentru aceasta e nevoie să schimbăm felul în care sunt conduse comunitățile, felul cum sunt cheltuiți banii.

  USR își propune să oprească hoția. România are bani suficienți pentru spitale, școli, drumuri. Dacă acești bani nu vor mai fi furați, vom putea să construim, să avem un trai mai bun și să îi aducem înapoi pe apropiații noștri.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.