USR Arad are o filială nouă la Zădăreni

  de - | 23 iulie 2019, 9:32 AM | Comunicate contra cost

  0

  Uniunea Salvați România continuă să se extindă în județul Arad. De duminică, 21 iulie 2019, USR are o nouă filială în comuna Zădăreni.

  La ședința de constituire au fost prezenți Vlad Botoș, președinte al USR Arad și europarlamentar, vicepreședintele Stan Ion, precum și colegi din organizația municipală și alte organizații ale USR din județ. Organizația locală a fost construită pe structura unui grup de inițiativă condus de doamna Cătălina Șarcău, care a fost aleasă președintă a organizației.

  Cătălina Șarcău, președintă USR Zădăreni: „Localitatea noastră și oamenii săi au nevoie de o schimbare, atât pentru cei de acum cât și pentru generațiile viitoare. Pierdem oameni prețioși, familii se destramă, din cauza neajunsurilor și piedicilor puse de cei care consideră că puterea este la ei. Total greșit, noi suntem adevărata putere și în alegerile noastre, ca și comunitate, stă viitorul.

  Copiii noștri merită o educație bună și condiții decente pentru a învăța. Trebuie să aducem localitatea la timpurile în care trăim, să beneficiem de potențialul prezent pentru a ne dezvolta în viitor. Împreună cu oamenii din USR vom putea materializa ceea ce momentan se află în stadiul de proiect”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.