USR Arad: Adevărul este cel mai mare dușman al PSD!

  de - | 22 august 2018, 10:56 AM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad condamnă gestul deputatului PSD Arad, Dorel Căprar, de a scoate presa afară de la audierea ministrului de interne, prin care confirmă ceea ce deja știm cu toții: le este frică de adevăr, adevărul este cel mai mare dușman al PSD.

  După ce a fost clasificat raportul MAI privind violențele de la mitingul din 10 august, deputatul PSD arădean a dat afară presa de la audierea ministrului Carmen Dan din Parlament, aliniindu-se eforturilor coaliției de guvernare de a ascunde adevărul cu privire la faptele autorităților.

  Audierea lui Carmen Dan în Comisia de Apărare a fost un simulacru, PSD se teme ca românii să afle adevărul despre represiunea în care au fost răniți sute de cetățeni nevinovați. Oameni pașnici au fost gazați și bătuți la mitingul din 10 august, iar vinovații trebuie să plătească! Se vede clar în imagini că e vorba de oameni nonviolenți – copii, femei, bătrâni. Ce poate justifica agresiunea asupra unor oameni neînarmați, pașnici, nevinovați? NIMIC!
  USR va contesta în instanță decizia ministrului de Interne, dictată de PSD, de a clasifica în mod abuziv raportul privind evenimentele din 10 august. Transparentizarea este o primă condiție a unui act de guvernare responsabil, de care România și locuirorii săi au nevoie!

  Vom denunța și ne vom opune tuturor celor care, asemenea lui Dorel Căprar, servesc interesele unei clase politice dispuse să sacrifice statul de drept și cetățenii săi pe altarul interesului personal.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.