vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  USR Arad a deschis filială la Hălmagiu

  de - | 16 decembrie 2019, 1:20 PM | Comunicate contra cost

  0

  USR Arad a crescut la finele săptămânii trecute cu o nouă filială în județul nostru, la Hălmagiu.

  Filiala s-a constituit la sediul din Arad al Uniunii, unde au participat Vlad Botoș, președinte USR Arad, Stan Ion, vicepreședinte USR Arad, precum și alți colegi din filialele arădene. Coordonatorul grupului de inițiativă, domnul Petru Sircuța a fost ales președinte al noii filiale.

  Petru Sircuța, președinte USR Hălmagiu: „Am decis să mă alătur USR mai demult, pentru că avem aceleași valori cu privire la integritate și la justiție. USR este singurul partid din România care are o poziție fermă anticorupție și a făcut pași concreți, precum proiectul Fără Penali.

  Avem nevoie de o administrație locală preocupată de cetățeni. Asta se va întâmpla numai dacă alegem oameni onești și competenți. Vedem azi o clasă politică interesată mai degrabă de propriul buzunar, nicidecum de comunitate.

  Avem multe de făcut, în special în mediul rural. Problema noastă este depopularea, soluția fiind să muncim pentru condiții mai bune de trai, pentru servicii publice de calitate, să respectăm contribuabilii”.

   


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.