luni, 22 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Urme de cocaină, găsite în Parlamentul britanic

  de - | 7 decembrie 2021, 9:10 AM | Internaţional

  0

  (foto: ITPro Today)

  Autoritățile parlamentare britanice au transmis că vor chema poliția după ce în presă au apărut informații cu privire la depistarea unor urme de cocaină în numeroase locuri din clădirea Legislativului, potrivit Antena 3.

  Informația a fost distribuită de publicația Sunday Times. Potrivit jurnaliștilor, șervețele de detectare a drogurilor au găsit urme de cocaină în 11 locații care sunt accesibile doar parlamentarior acreditați, personalului și jurnaliștilor. Între acestea se află și o toaletă din apropierea biroului parlamentar al premierului Boris Johnson.

  Autoritățile parlamentare au anunțat că vor chema polițiștii, pentru a demara o anchetă. ”Informațiile despre consumul abuziv de droguri în Parlament transmise Sunday Times sunt profund îngrijorătoare și le voi aborda ca prioritate cu Poliția Metropolitană în această săptămână”, a spus Lindsay Hoyle, președintele Camerei Comunelor, într-un comunicat.

  „Mă aștept să văd aplicarea completă și eficientă a legii”, a adăugat. Purtătorul de cuvânt al lui Boris Johnson, Max Blain, a declarat luni că rapoartele „sunt îngrijorătoare”, scrie Independent.co.uk, citat de Antena 3.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.