Urmăriţi general şi internaţional, depistaţi la Frontiera Nădlac II, Curtici şi Turnu

  de Special Arad | 7 ianuarie 2019, 12:20 PM | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat şi predat autorităţilor competente trei bărbați căutaţi de autorităţile române şi spaniole pentru executarea unor pedepse privative de libertate.

  • În data de 05.01.2018, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român V.A., în vârstă de 42 de ani, domiciliat în judeţul Bacău. La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei închisorii, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, având de executat 3 ani de închisoare.

  • În data de 05.01.2018, la Punctul de Trecere a frontierei Curtici s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român D.G., în vârstă de 27 de ani, având domiciliul în judeţul Dolj. Şi în acest caz, în urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile spaniole, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

  • În data de 05.01.2018, în jurul orei 09.30, la Punctul de Trecere a frontierei Turnu s-a prezentat, pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român M.A., în vârstă de 22 de ani, având domiciliul în judeţul Constanţa. Poliţiştii de frontieră au constatat și în acest caz că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii de furt, având de executat 3 ani şi 4 luni de închisoare.

  Persoanele în cauză au fost predate unor echipaje operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în continuare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.