luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  URMĂRIȚI: Dimplomă pentru… haulăeu, 200 de mii de rumâni mă caută! Țeapăăă…

  de Special Arad | 31 decembrie 2015, 1:42 PM | Pamflet

  0

  Na, mai urmărit ca prala ăsta din poză rar am mai văzut. Imediat cum i-am făcut prezentările pe Special Arad au și sărit 4, 5 apoi 700 de oamini pe secundă să-i dea de urmă. Și uite așa 200 de mii de oamini s-au pus pe urma țăparului…

  Virtual numa, că așa îs vremurile. 210 mii de persoane au văzut informația despre țeparii șoselelor din România ceea ce ne-a făcut să-l declarăm cel mai urmărit personaj.

  Baiul e că nu-i numa un prală. El este… mai mulți. Și cere bani. De benzină. Și el apare simultan în multe locuri din țară. El fiind mai mulți este zilnic și în același timp la Oradea, la Arad, la Timișoara, la Vâlcea, la Pitești, peste tot.

  Urmărirea sa este exclusiv virtuală. Nu am auzit de niciun prală din ăsta să fie reținut de polițiștii care stau la vânătoare prin tufișurile de pe drumurile naționale. De asemenea, nu am auzit ca vreun prală din ăsta să și-o fi luat pe coajă de la vitejii virtuali care ba îi bat cu sapa,bat îi iau în furcă, ba îi trag în țeapă…

  Până la urmă totul se rezumă la faptul că prala ne dă țeapă… Țeapăăăă!

  DIMPLOMA celor 200

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.