joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Urmărire ca în filme pe o autostradă din Ungaria | Video

  de Special Arad | 3 august 2023, 6:47 PM | Internaţional

  0

  (foto: tenyek.hu)

  Marți dimineață, șoferii care circulau pe autostrada M2 din Ungaria au putut fi martorii unei urmăriri cu mașini demne de filmele de acțiune. Șoferul a fost urmărit de două mașini de poliție și nu a vrut să se oprească nici după ce a fost izbit de parapet.

  Urmărirea a început pe drumul național 2, care străbate orașul Vác, după care a continuat pe autostrada M2, unde a intrat în acțiune și un al doilea echipaj de poliție, potrivit Blikk.hu.

  Cele două mașini de poliție au îngrădit mașina fugarului, izbind-o de parapet. În urma impactului, una dintre roțile din spate ale mașinii urmărite s-a rupt, dar fugarul a încercat să meargă mai departe chiar și după aceea. În cele din urmă, poliția l-a oprit cu succes și l-a imobilizat pe șofer.

  Potrivit unui expert în securitate citat de Blikk, polițiștii au acționat profesional în timpul operațiunii.

  Presa maghiară nu a reușit să afle ce infracțiune a comis bărbatul urmărit de poliție, dar Tények (emisiunea de știri a postului TV2) relatează că Procuratura Regională de Investigații din Budapesta investighează cazul unei violențe asupra unui funcționar public, bărbatul urmărit pe autostradă fiind suspectat pentru comiterea acestei infracțiuni.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.