Urban gipsy music la Activ! Mahala Rai Banda, „cel mai bun produs muzical de export din România”, concertează astăzi la Arad

  de [email protected] | 26 august 2016, 9:34 AM | Music | Topic special

  0

  Astăzi, de la ora 20, arădenii sunt așteptați la primul concert Mahala Rai Banda în Arad, la Activ Club. Stilul inconfundabil numit „balkan beat” sau „urban gipsy music”, asemănătoare cu muzica lui Goran Bregovic, a propulsat rapid trupa Mahala Rai Banda pe scena internațională, fiind catalogați „cel mai bun produs muzical de export din România”.

  Piesele lor s-au auzit din România până pe scena Operei din Paris, trecând prin 600 de concerte în 26 de țări și numeroase festivaluri. Au apărut pe compilații internaționale precum „Buddha Bar VII” (cu piesa „Clockwork”) și melodiile lor au fost remixate și interpretate de Nouvelle Vague, Balkan Beat Box, DJ Shantel sau Basement Jaxx. Nu în ultimul rând, trupa a cântat în deschiderea concertelor Lenny Kravitz, Scorpions, Mariah Carey și Jimmi Cliff!

  slide20

  Recenziile unor publicații din străinătate vorbesc de la sine:
  „Noua bombă a Balcanilor” (Le Parisien)
  „O noua comoară muzicală din Est” – după prezența la RADIO BBC și în topul WORLD CHART EUROPE (Daily Telegraph)
  „Este fascinantă aventura muzicală pe terenul muzicii pop, cu o foră ce l-ar face să pălească de gelozie pe Goran Bregovic” (VIBRATION – Elveția)

  Acces la concertul din Arad: 99 lei / persoană – doar în avans
  Inclus meniu „all you can eat – all you can drink” (vițel la proțap, purcel la cuptor, mixt grill, bere, vin, țuică, apă, suc)

  Info & booking: 0756 285 621


  slide7 slide22

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.