duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Dorele”, și la tenis? De ce nu l-a propus nimeni ca mascotă a Aradului pentru candidatura la Capitală Culturală Europeană?

  de Lucian Dănilă | 7 august 2014, 1:48 PM | Sport | Topic special

  0

  Baza Activ Club este gazda Trofeului Ilie Năstase la tenis de câmp, competiție destinată fetelor. Nu este cel mai puternic turneu posibil, dar nici nu este unul de neglijat pentru Arad atâta timp cât participă sportive din mai mult de zece țări.

  Cum ne promovăm noi, arădenii, imaginea? Cum am făcut-o și la Maratonul și Semimaratonul Aradului?…  Cu celebrul „Dorel”, personajul gălăgios, murdar, care strică tot ce îi iese în cale. Așa și acum la turneul de tenis de câmp.

  Dacă la Maraton „doreii” au umplut cu praf plămânii alergătorilor, acum „doreii” se joacă cu nervii jucătoarelor. Când au nevoie de mai multă concentrare, jucătoarele sunt disturbate de săpăturile celor care au decis că tocmai în această săptămână este cel mai potrivit să spargă drumul de lângă Baza Activ.

  Este o mare nesimțire din partea celor care au corelat astfel lucrurile. Despre acest turneu se știa de un an de zile. Chiar nimeni nu are atâta putere în acest oraș încât să creeze un climat adecvat unui eveniment cum este turneul ITF?

  Ce văd fetele când ies din baza unde se desfășoară turneul? Chiar pe „Dorel”!… personajul în salopetă, care stă sprijinit în lopată, dacă se poate și cu o sticlă de bere lângă. La cât este de prezent în cotidianul arădenilor, ne întrebăm oare de ce nu a fost propus și pentru mascotă la candidatura de Capitală Culturală Europeană a Aradului!

  În pozele noastre se vede și reversul medaliei. Nu doar fetele îl văd pe „Dorel”, ci chiar „Dorel” însuși și-a rupt puțin din programul de lucru și a aruncat un ochi spre fete…

  IMG_9743

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.