sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Urări de 8 Martie pentru niște „ființe ale societății”. Postarea unui secretar de stat în Ministerul Justiției, virală pe facebook

  de Adriana Barbu | 9 martie 2023, 10:44 AM | LOL | Naţional

  0

  Femeile! Lumea va fi un loc mai frumos în care să trăim, dacă vom începe să respectăm aceste fiinţe ale societăţii. La mulţi ani! Bogdan Ilea, secretar de stat în Ministerul Justiţiei”.

  Aceasta este postarea unui reprezentat de vârf al societăţii româneşti care a ajuns virală pe facebook. Zeci de distribuiri au făcut deja celebră urarea secretarului de stat, iar glumele nu s-au lăsat aşteptate. În plus, postarea a fost trimisă, potrivit presei centrale, şi unor publicații locale din Sălaj.

  Ulterior, după ce au apărut critici, iar postarea a ajuns pe tot facebook-ul, secretarul de stat a șters-o și a postat: „Femeile! Merită respectul şi aprecierea noastră în fiecare zi. La mulţi ani tuturor femeilor!”, Bogdan ILEA, secretar de stat în Ministerul Justiţiei.

  Femeile nu ie oameni”, „La mulți ani, dragi ființe! Atât s-a putut!”, „Mulţumesc! Semnat, Creatura”, „La mulți ani sexului frumos, precum și femeilor”, „Zice un domn la mine că poate propune peneleu` în Constituție unirea dintre un bărbat și o ființă a societății, să vezi atunci belea”, „Din seria «gura păcătosului», câștigător de departe pă urări SINCERE, el este: ILEA. BOGDAN ILEA. A rupt netu”, sunt doar câteva dintre comentariile publicate pe facebook de utilizatorii reţelei. Chiar şi unii dintre cei mai cunoscuţi oameni din lumea artei şi-au spus pe scurt părerea despre postarea politicianului: #NextGen în politica româneascã. Vai de capu’ nostru”, a scris Tudor Giurgiu pe pagina sa.

  Bogdan Ilea are 40 de ani și în 2015, la doar 33 de ani, caz unic se pare în istoria României, a fost ales decan al Baroului Sălaj. Din 2019 este membru al Comisiei Permanente a Uniunii Naționale a Barourilor din România, cel mai tânăr membru, în fapt o altă premieră românească, în condițiile în care provine dintr-un barou mic.

  Potrivit fanatik.ro, „Bogdan Ilea a urmat studiile de licență și masterat la Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, în perioada 2000-2005. Teza de licență este o lucrare intitulată <Controlul de legalitate al prefectului asupra actelor autorităților administrației publice locale>, iar cea de dizertație «Salarizarea managerilor în sistem corporatist». În ianuarie 2005 devine avocat stagiar și urmează un curs pilot de mediere la Craiova, sub tutela Ambasadei SUA și a Ministerului Justiției, iar din 2006 lucrează la cabinetul său de avocatură. Tot în 2006 a absolvit Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților”.

  Conform CV-ului său, vorbește fluent limba engleză şi stăpâneşte limba franceză. Cu româna pare să nu stea neapărat bine.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.