sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Iubirea face ravagii! Un bărbat a vrut să se arunce de pe podul din Grădişte

  de Raluca Medeleanu | 31 august 2021, 4:25 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  În jurul orei 16, Poliția şi ISU s-au deplasat pe podul din Grădişte unde un bărbat adult amenință că se sinucide.

  Agenții de poliție sunt în tratative cu bărbatul pentru a îl convinge să coboare de pe pod. Din informațiile pe care le deținem, acesta este urcat pe o bară, chiar deasupra liniilor de tren. ISU e la fața locului şi a adus şi o scară în cazul în care va fi nevoie să intervină.

  Update. Din informațiile pe care le-am obținut de la un martor ocular, se pare că bărbatul, venit dintr-o localitate din județ, a recurs la acest gest, suferind din dragoste. Acesta ar fi aflat că iubita l-a părăsit şi a simțit că fără ea viața nu mai are sens.

  Polițiştii au reuşit însă să îl convingă, în jurul orei 16:30, să coboare de pe pod.

  Update 2. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție informează următoarele cu privire la incidentul din această după-masă:

  „Acum puțin timp, prin apel la 112, polițiștii, jandarmii și pompierii ISU au fost sesizați despre faptul că un bărbat are intenția de a-și pune capăt zilelor, pe podul de la Grădiște, din municipiu.

  Un echipaj de ordine publică, primul sosit la fața locului, a stat de vorbă cu bărbatul, care în cele din urmă a coborât de pe pod.

  Întrucât era intr-o vădită stare de tulburare, bărbatul de 47 de ani, din Zimand, a fost transportat la Spitalul Județean Arad- Secția Psihiatrie, pentru consult de specialitate și consiliere”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.