Update Imagini cu mașina spulberată de tren la marginea județului Arad. Un pasager este grav rănit, șoferul a scăpat cu răni ușoare

  de - | 25 iunie 2017, 3:25 PM | Regional

  0

  Un accident cumplit s-a petrecut în urmă cu puţin timp la vecinătatea județului Timiş cu județul Arad, lângă localitatea Călacea, scrie Sursa de Vest.

  Şoferul unui autoturism a efectuat o depăşire, chiar înainte de trecerea la nivel de cale ferată, însă mașina a fost izbită în plin de trenul Timișoara-Oradea. În maşină erau, alături de şofer, încă două persoane.

  Pasagerul rănit, un tânăr de 22 de ani, este cel care s-a aflat pe bancheta din spate a maşinii lovite de tren. Starea lui este foarte gravă.

  Şoferul de 23 de ani şi pasagerul din dreapta lui au suferit doar câteva leziuni minore.

  La faţa locului au ajuns de urgenţă mai mulţi poliţişti, medici şi pompieri.

  UPDATE (ora 19:00) – Potrivit informațiilor apărute pe grupul de Facebook „Radar ARAD”, se pare că accidentul s-a petrecut exact la bariera din localitatea Carani. „A depășit o coloană de mașinii la barieră și a fost izbit în plin fiind măturat 200 de metri”, spune bărbatul care a surprins și imaginile de mai jos.

  accid2accid

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.