sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Un bărbat a amenințat că se aruncă în Mureș de pe podul Traian. A fost dus la Psihiatrie

  de Special Arad | 26 februarie 2020, 7:24 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  În urmă cu puțin timp, Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-a deplasat în dreptul podului Traian pentru a interveni la o tentativă de suicid.

  Din primele informații, se pare că persoana aflată pe pod amenință că se aruncă în Mureș. Este vorba de un tânăr de 32 de ani. La fața locului s-a deplasat Detașamentul Arad cu 6 subofițeri, împreună cu un autoturism Ford Ranger care transportă o barcă și o autospecială A2003.

  UPDATE

  Persoana a fost preluată de echipajul medical ajuns la fața locului și a fost transportată la Spitalul de Psihiatrie, unde va rămâne internat. Nu a mai fost nevoie de intervenția forțelor ISU.

  Bărbatul nu este la prima încercare de acest gen, iar în această seară, pe fondul consumului de alcool, a avut o nouă tentativă.

  Vom reveni cu amănunte

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.