Update Doi elevi drogați, o fată și un băiat de la Liceul UCECOM din Arad, au ajuns la spital! Dealerul a fost prins în incinta școlii! Ce spune conducerea școlii

  de Mihai Todoca | 20 februarie 2019, 12:38 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Situație deosebit de gravă astăzi la Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” din Arad. În urmă cu o oră a fost solicitat, prin 112, un echipaj al ambulanței, după ce doi elevi s-au simțit rău. Ambii copii, un băiat de 14 ani și o fată de 16 ani, au recunoscut că au fumat subsanțe interzise și că li s-a făcut rău imediat după aceea. Aceștia au fost transportați la spital, băiatul este conștient, dar fata se află în stare de lipotimie, adică stare de leșin fără oprirea respirației sau activității cardiace. Înainte de a fi transportați, băiatul l-a indicat și recunoscut pe un tânăr de 20 de ani, plimbându-se prin liceu, că ar fi cel care le-a dat (vândut) substanțele interzise. Inclusiv acest tânăr acuza o stare de rău.

  La fața locului s-a deplasat și un echipaj al poliției care face cercetări  asupra faptelor comise în incinta liceului.

  Update – Am luat legătura cu conducerea Liceului pentru a afla mai multe detalii. Directorul Ioan Toncean ne-a declarat că el este cel care a sunat la 112 și apoi la Poliție.

  „Băiatul este bine, a rămas la spital doar fata . Ei au fost serviți cu substanțe interzise de către un bărbat de 20 de ani care s-a strecurat în școală fără să îl observăm, căci avea o statură mică. Noi l-am reținut și l-am predat ulterior Poliției. Agenții de poliție ne-au spus că acesta era deja căutat de autorități.

  După ce elevii au fost transportați la spital și tânărul a fost predat Poliției, la școală a mai apărut o mașină cu o persoană dubiosă care avea în interiorul mașinii tot astfel de substanțe. Mașina avea numere de București. Am făcut poze, le-am trimis Poliției, iar ulterior și cel din mașină a fost reținut de polițiști”, ne-a declarat directorul liceului.

  Cât despre elevii care au ajuns la spital, Ioan Toncean ne-a spus că momentan vor aștepta să își revină și că apoi vor stabili măsuri disciplinare. Despre băiat, directorul a ținut să menționeze că este chiar un elev cuminte.

  Vom analiza trecutul elevilor,  urmează să îi sancționăm. Am chemat și părinții elevilor la școală ca să vorbim cu ei”, ne-a declarat directorul Ioan Toncean.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.