Doi băieți din Frumușeni care conduceau drogați, prinși de aceiași polițiști, la o zi distanță

  de Special Arad | 25 March 2022, 12:52 PM | Știri Arad

  0

  Polițiștii Secției 1 Rurală Arad au depistat la data de 23 martie a.c., un bărbat de 29 de ani, din localitatea Frumușeni, care conducea un autoturism pe D.J.682.

  Odată oprit, testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitiva la substanța Cannabis (THC-5). În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

  La data de de 24 martie a.c., aceeași polițiști au depistat un tânăr de 20 de ani, tot din localitatea Frumușeni, care conducea un autoturism în localitatea Aluniș. Și pentru acesta, testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitiva la substanța Metamfetamine.

  Totodată în urma verificărilor în bazele de date a reieșit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere  fără permis și sub influența substanțelor psihoactive

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.