duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

  Cât costă un brad natural și ce preț au brazii artificiali la Arad

  de Andrada Bobiș | 7 decembrie 2023, 7:34 PM | Știri Arad

  0

  Mai sunt două săptămâni până la Crăciun și cum în fiecare an bradul este nelipsit în casele tuturor familiilor, am dat și noi o tură prin supermarket-urile din Arad unde se găsesc brazi atât cei naturali cât și cei artificiali.

  Bradul natural versus bradul artificial

  În timp ce unii optează pentru un brad artificial  totuși cei mai mulți adoră ca de Crăciun să se simtă în casă mirosul pe care doar un brad natural îl lasă.
  Mi-am îndreptat privirile pentru început spre brazii naturali și desigur primul lucru care mi-a sărit în nas a fost lista cu prețuri : un brad natural la 100-125 cm costă 69 de lei, un brad înalt de doi metri îl găsești la 89 de lei și unul ceva mai înalt până la trei metri îl găsești la 239 de lei.
  brad
  Acești brazi naturali îi găsești la unul dintre supermarket-urile din Timișoara.
  Tot naturali, găsești și la supermarket-urile din Arad la prețuri începând de la 74 de lei unul de un metru jumătate și ajungând la 100 de lei cel de doi metri.
  Brazii artificiali pot să te țină mai mulți ani dacă sunt îngrijiți corespunzător, și nu mai ești nevoit să alergi în fiecare an să cumperi altul.
  Dacă optezi pentru un brad artificial, pe lângă înălțimea dorită poți alege și culoarea sau care să fie cu modele diferite: ninși, cu conuri sau  ,,înghețați” .
  Am găsit brazi artificiali care arată bine și la prețuri ce pornesc de la 130 de lei și ajung până la 500 de lei bucata. Dacă optezi pentru astfel de brazi aceștia îi găsești și la unul dintre retailerii cunoscuți atât din Arad cât și din Timișoara.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.