sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Bărbatul care a agresat sexual un copil de 6 ani, pe un câmp din Zădăreni, a fost reținut pentru 30 de zile

  de Raluca Medeleanu | 5 iulie 2021, 12:54 PM | Știri Arad

  1

  Foto cu rol ilustrativ

  O femeie a surprins, sâmbătă, 3 iulie, un bărbat de 22 de ani care abuza sexual de un minor în vârstă de 6 ani, pe un câmp din localitatea Zădăreni, din județul Arad. Martora a alertat autoritățile cu privire la agresarea sexuală, potrivit G4media.

  În urma verificărilor, autoritățile au constatat că, bărbatul, de 22 ani, l-a convins pe copil să meargă împreună cu el să se joace cu mingea.

  Bărbatul l-a dus pe minor pe un teren viran, unde l-a dezbrăcat pe copil și l-a supus unei agresiune sexuale, potrivit polițiștilor arădeni.

  În acel moment, ei au fost văzuți de femeia care a sunat la 112.

  Polițiștii arădeni au fost sesizați despre o agresiune sexuală care ar fi avut loc asupra unui minor, pe raza localității Zădăreni, în ziua de 3 iulie a.c.. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad„, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

  Update, 5 iulie

  Conform informațiilor transmise de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, bărbatul care l-a agresat pe băiatul de 6 ani a fost reținut pentru 30 de zile.

  „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au întocmit la data de 03.07.2021 un dosar de urmărire penală, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art.218 al.1 si 3 lit.c C.P.

  În fapt s-a reţinut că în data de 03.07.2021 o persoană de sex masculin a întreţinut relaţii sexuale orale cu o persoană minoră, pe raza unei comune din jud.Arad.

  În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale, efectuarea în continuare a urmăririi penale, respectiv punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat, cu privire la săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art.218 al.1 si 3 lit.c CP.

  Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpat, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile.

  Cercetările penale continuă, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

  Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pe cel din fața gării CFR din Arad unde dacă mergi cu copilul și arătați mai jerpeliti sunteți întrebați „nu vinzi locomotiva?” Iauzi! Ăla nu a știut cu cine vorbește cat pe ce era sa își culega dinții de pe jos, sa tirat repede când a realizat că unii au alte valori.

   Copiii sunt viitorul nostru. In Arad vă bateți joc de copilăria lor. Felicitări femeii și autorităților. Parca văd că mizeria care e în parchetul Arad îl scapă pe abuzator. Care îl prindeți sa ii dați sa aibă!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.