vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Update Răsturnare de situație în cazul bătăii din Confecții

  de Mihai Todoca | 16 decembrie 2016, 10:05 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  20

  Știri Arad. (13.12.2016). Bătaie în Confecții! Un tânăr a fost culcat la pământ de trei bărbați, unul fiind controlor CTP Arad

  Un video postat de un utilizator facebook îi arată pe trei bărbați într-o dispută fizică cu un tânăr (dintre care unul știm cu siguranță că este controlor CTP). Dintre cei trei, unul se află deasupra tânărului care era culcat la pământ și-l imobilizează. Înainte de a realiza că sunt filmați, unul din cei trei bărbați se pare că îi aplica anumite corecții fizice tânărului culcat la pământ, conform celor declarate nouă de către utilizator care i-a surprins în această postură.

  Cum spuneam, unul dintre cei trei bărbați era controlor CTP însă nu cunoaștem care sunt motivele care i-au împins pe toți către un asemenea comportament. Se poate ca tânărul care era culcat pe jos să-i fi provocat într-un anumit fel. Însă, e clar că asemenea comportamente sunt de evitat indiferent de motivele care le cauzează.

  Precizare: Din păcate, nu putem spune cu exactitate ce s-a întâmplat. Asta e treaba celor în drept să o facă, în cazul în care cel culcat la pământ îi cunoaște pe cei trei și depune o plângere.

  UPDATE (16.12.2016): L-am contactat pe domnul Sorin Golda și din spusele șefului Servicului Program Dispecerizare Control din cadrul Compania de Transport Public Arad, se pare că lucrurile stau altfel.
  „În urma unei verificări efectuate de controlori, s-a depistat o persoană care nu avea bilet, astfel că l-au dat jos, moment în care unul dintre controlori a fost atacat, mișelește pe la spate, de tânărul respectiv. Acesta a fost imobilizat și poliția a fost chemată. Înainte de a ajunge un echipaj la fața locului, tânărul care l-a atacat pe controlor a profitat de un moment de neatenție și a fugit”, ne-a spus acesta.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Niste incompetenti. De cate ori te dau jos, nu rateaza ocazia sa faca pe interesantii. Nu e ca si cum au o asa functie incat sa isi permita sa se dea mare si tare. Sunteti niste bieti controlori. Reveniti-va! Si „domnul” gras cu ochelari chiar ar trebui dat afara. Cred ca se poate mai bine de atat,dar ce nu facem pentru bani.

   +32 voturi
   +1
   -1
  2. Nici nu prea conteaza cum a fost situatia aici. Ideea e ca sunt vreo 2-3 controlori foarte nesimtiti si nu e doar un singur caz, am auzit si vazut de multe ori aceleasi lucruri. Cred ca vorbesc in numele a mai multor persoane cand zic ca nu le vad rostul pe postul acesta, ar trebui concediati pentru ca plangeri sunt la adresa lor.

   +20 voturi
   +1
   -1
  3. tinerea unei persoane pana vine politia e fapta penala sechestrare ii spune!!!nimeni nu are dreptul sa retina persoane sau sa o impiedice sa plece acei controlori sunt penali pasibili de dosare penaledaca se face plangere pentru ca dovezi sunt la greu!!!!invatati va drepturile!!!nici un agent de paza nu are drept sa te retina sau sa vorbeasca cu tine macar agentul de paza e pus pentru a fii martor si pentru a sesiza politia cand e cazul!!!la fel la magazin cand ti se cere bonul fiscal de catre un agent de securitate el nu are voie sa puna mana pe cos pe tine pe bon toate sunt considerate proprietate privata!!!!invatati va drepturile!!!

   +8 voturi
   +1
   -1
   • prevederile art.18 din O.G. nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor: “contravenientul este obligat sa prezinte agentului constatator, la cerere, actul de identitate ori documentele in baza carora se fac mentiunile prevazute la art. 16 alin.(3). In caz de refuz, pentru legitimarea contravenientului agentul constatator poate apela la ofiteri si subofiteri de politie, jandarmi, gardieni publici(politia locala) sau cea mai apropiata sectie de politie.”

    In cazul in care retinere este nejustificata poti apele 112.

    +4 voturi
    +1
    -1
  4. exista 2 tabere , smecherii care circula fara bilet si gasesc tot felul de scuze pentru asta , gen , pai nu am avut de unde lua bilet
   si oamenii cinstiti care vor un transport civilizat fara smecheri care nu i-si platesc biletul , fara aurolaci si fara cersetori
   cand se va intampla asta , in momentul in care CTP va monta in tramvaie dispozitive care citesc legitimatiile de transport , si care nu vor mai permite urcarea in tramvai fara bilet

   +7 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.